طرز تهیه کیک بادمجان و اسپیرولینا

کیک بادمجان

کیک بادمجان و اسپیرولینا یک کیک متفاوت و منحصربفرد است که تجربه جدیدی را برای شما به ارمغان می‌آورد. در تهیه کیک بادمجان فقط از منابع گیاهی استفاده شده است، بنابراین برای افرادی که از رژیم غذایی وگن پیروی می‌کنند کاملا مناسب است.

 

مواد لازم برای تهیه کیک بادمجان و اسپیرولینا

  1. پودر جلبک اسپیرولینا – یک قاشق سوپخوری
  2. بادمجان ورق شده و سرخ شده – 4 عدد
  3. خیارشور نگینی – 2 عدد
  4. فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده – 4 قاشق سوپخوری
  5. عدس پخته شده – یک پیمانه
  6. پوره سیب زمینی – یک عدد
  7. نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم
  8. جعفری خردشده – 2 قاشق سوپخوری
  9. گردوی خردشده – 2 الی 3 قاشق سوپخوری

 

آموزش تهیه کیک بادمجان و اسپیرولینا

آموزش کامل این کیک متفاوت رو در ویدیو زیر ببینید.

 

1 نظر در مورد “طرز تهیه کیک بادمجان و اسپیرولینا

  1. عاطفه ج میگوید:

    اولین بار که خریدم بوش یه کم اذیتم کرد. ولی این دستور پختو انجام دادم دیگه اثری از بوش نموند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *